Brussel,
22
juni
2016
|
17:39
Europe/Amsterdam

Nationale staking op 24 juni: Regus Express stelt business lounges open voor gestrande pendelaars

Samenvatting

Nu vrijdag (24/06) plant de socialistische vakbond een nationale staking. Bus-, tram-, metro- en treinreizigers kunnen hierdoor hinder ondervinden om op hun werk te geraken. Om hen een hart onder de riem te steken, stelt flexwerkaanbieder Regus tijdens de staking gratis zijn business lounges in de stations voor hen open. Op vertoon van een geldig vervoerbewijs kunnen ze aan de slag gaan in 1 van deze Regus Express centers. 

Door de geplande nationale staking op 24 juni kunnen er vertragingen en geschrapte ritten op het menu staan voor trein-, metro-, tram- en busreizigers. Dit is slecht nieuws voor wie op het openbaar vervoer moet rekenen om op het werk te geraken. “Om hen toch de mogelijkheid te geven om vanuit een comfortabele, professionele en goed uitgeruste werkplek aan de slag te gaan, stellen wij gratis onze business lounges in de stations van Brussel (Centraal en – Luxemburg), Brugge, Sint-Niklaas, Leuven en Luik voor hen open op vertoon van een geldig vervoerbewijs,” aldus William Willems, Algemeen Directeur voor Regus Regus verstrekt in al zijn business lounges bovendien gratis wifi, thee en koffie.

Voor een lijst met de Regus Express centers: http://www.nl.regus.be/express/

Dit aanbod is geldig zolang er beschikbare werkplekken zijn. Bovendien wordt enkel gratis toegang tot de business lounges verleend, alle bijkomende diensten worden aangerekend (vraag naar de voorwaarden in het Regus center).

Boilerplate

Over Regus
Regus is ’s werelds grootste aanbieder van flexibele werkplekken, met 2.800 business centers in 106 landen en 977 steden.

Zo’n 2,3 miljoen leden maken gebruik van de Regus diensten, waaronder zowel enkele van de meest succesvolle ondernemers, zelfstandigen, start-ups als grote multinationals. Met ons breed scala aan werkplekoplossingen in verschillende prijsklassen – waaronder het groeiend aantal mobiele, virtuele kantoren en vervangende werkplekken maken we het voor iedereen en voor elke onderneming mogelijk om te werken waar, wanneer en hoe ze dit willen.

Regus werd in 1989 opgericht in Brussel en heeft zijn hoofdzetel in Luxemburg. De onderneming staat genoteerd op de beurs van Londen. Voor meer informatie: www.regus.be