Antwerpen,
20
oktober
2016
|
09:00
Europe/Amsterdam

Nu ook flexwerken in Antwerpen-Centraal

Regus en NMBS openen 8ste Regus Express center

Samenvatting

In het station van Antwerpen-Centraal wordt vandaag een Regus Express Center geopend. Het gaat om een volledig uitgeruste werk- en ontmoetingsplek, waar reizigers in alle rust kunnen werken of vergaderen. Het Express Center is een initiatief van Regus en NMBS. Het gaat al om de achtste flexibele werkplek in een Belgisch station. Dit is tegelijk ook de derde flexibele werkpleklocatie van Regus in de Sinjorenstad.

William Willems, Algemeen Directeur van Regus België
“Reizigers kunnen deze locatie in één van de mooiste stations ter wereld gebruiken om op enkele meters van het perron te vergaderen of om productief te blijven tussen 2 meetings of treinritten door. Bedrijven kunnen ook kiezen om voor een langere periode één van de privékantoren te huren.”
William Willems, Algemeen Directeur van Regus België

Vorig jaar openden al flexwerkplekken in de stations van Luik-Guillemins, Leuven, Brugge, Sint-Niklaas en Brussel (-Zuid, -Centraal en –Luxemburg). Met dit nieuwe center in Antwerpen-Centraal telt Regus vandaag acht Express centers naast de 19 ‘gewone’ Regus centers in België.

Met Regus Express richten we ons op drukke locaties in luchthavens en treinstations. Net zoals al in 5 Belgische steden en op verschillende locaties in Frankrijk en Nederland het geval is, zullen treinreizigers voortaan ook in Antwerpen hun tijd productiever kunnen invullen", aldus William Willems, Algemeen Directeur van Regus België.

Het Regus Express center in Antwerpen-Centraal ligt op de eerste verdieping en omvat 4 vergaderzalen, 2 privékantoren, een co-workingruimte voor 26 personen en een business lounge met leestafel en lounge zetels, die plaats biedt aan 30 personen. Verder werd het center uitgerust met high-speed wifi en ondersteunende diensten zoals bijvoorbeeld assistentie bij het uitprinten van documenten of het boeken van een taxi of restaurant. Je kan er gewoon binnenwandelen of op voorhand een plaats reserveren via myregus.com of de smartphone-applicatie van Regus. Je kan in dit center - en alle andere Belgische Regus locaties – al terecht vanaf 29 euro per maand. Los gebruik kan ook vanaf 6 euro voor het eerste uur of 12 euro per dag. In deze prijs is eveneens koffie, thee of water inbegrepen. Het Regus Express center in Antwerpen-Centraal is elke weekdag geopend van 8u30 tot 18u.

William Willems: “Reizigers kunnen deze locatie in één van de mooiste stations ter wereld gebruiken om op enkele meters van het perron te vergaderen of om productief te blijven tussen 2 meetings of treinritten door. Bedrijven kunnen ook kiezen om voor een langere periode één van de privékantoren te huren.”

Treinstations ondergaan de laatste jaren grote veranderingen. Ze bieden een brede waaier aan (commerciële) diensten en profileren zich als een intermodaal knooppunt, met bijkomende diensten zoals auto- en fietsdelen en nu dus ook flexibele werkplekken.

Flexibele werkplekken winnen aan populariteit in Antwerpen

Het Regus Express center in Antwerpen-Centraal is al de derde locatie van de flexibele werkplekaanbieder in Antwerpen. Naast dat in Antwerpen-Centraal vind je ook volledig gemeubileerde kantoren en de bijhorende diensten van Regus in de Quellinstraat en in de Uitbreidingsstraat in Berchem.

De vraag naar flexibele werkplekken in de Sinjorenstad nam de afgelopen maanden sterk toe.

“De mogelijkheid om privékantoren, vergaderruimtes of co-workingplekken voor een uur, dag, week, jaar, … te huren, spreekt steeds meer bedrijven aan. Zo zijn ze in staat om productiever te zijn en kunnen ze in één klap tot 60% op hun kantoorkosten besparen,” besluit William Willems.

Boilerplate

Over Regus

Regus is ’s werelds grootste aanbieder van flexibele werkplekken, met 2.850 business centers in 107 landen en 1.000 steden.

Zo’n 2,3 miljoen leden maken gebruik van de Regus diensten; zowel succesvolle ondernemers, zelfstandigen, start-ups als grote multinationals. Met een breed scala aan werkplekoplossingen in verschillende prijsklassen – waaronder het groeiend aantal mobiele en virtuele kantoren en vervangende werkplekken – maakt Regus het voor iedereen en voor elke onderneming mogelijk om te werken waar, wanneer en hoe ze dit willen.

Regus werd in 1989 opgericht in Brussel. Ondertussen telt Regus al 27 business centers in België. Voor meer informatie: www.regus.be