Cafés,
03
oktober
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Persbericht: Regus opent zesde business center in Brussel

Het Bridge gebouw ligt vlakbij de oprit van de E40 snelweg (naar Oostende), op een belangrijke doorgangsweg naar het centrum van de stad en in de nabijheid van de Ring. Bovendien wordt de site optimaal bediend door het openbaar vervoer, dankzij de onmiddellijke nabijheid van het station van Sint-Agatha-Berchem (toekomstige GEN).

William Willems, Algemeen Directeur van Regus BeLux: “Brussel spant wereldwijd de kroon als het op file aankomt.[1] Alleen al op de Keizer Karellaan schuiven dagelijks zo’n 65.000 auto’s aan om het centrum van Brussel te kunnen binnenrijden. Deze pendelaars kunnen zich al een stuk fileleed besparen door vanuit ons nieuwe center te werken.”

De volledig gemeubileerde kantoren van het Regus center zijn verder uitgerust met alle ondersteunende diensten die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van werknemers (meertalige administratieve ondersteuning, 2 vergaderruimtes, 36 privé- en open kantoren, moderne faciliteiten voor videoconferentie,...).

Groeiende vraag naar flexibele werkplekken in BrusselMet de opening van dit center wil Regus een antwoord bieden op de steeds groeiende vraag van de markt naar zijn producten en diensten in Brussel. Het West Basilix Center is al het tweede center dat Regus dit jaar in de Belgische hoofdstad opent. Half maart werd vlakbij het Zuidstation al een Regus center in gebruik genomen. Brussel speelt dan ook een belangrijke rol voor de onderneming want het is in de Louizalaan dat het succesverhaal van Regus bijna een kwarteeuw terug begon. Ondertussen telt de marktleider in het aanbieden van flexibele werkplekken al meer dan 1.500 business centers wereldwijd. Dit jaar alleen al kwamen er meer dan 200 centers bij. In België zijn er 12 business centers waarvan 6 in Brussel.

Het nieuwe werken is antwoord op crisisHouders van een Regus Businessworld Card kunnen in de Regus centers terecht in de business lounges of in één van de privékantoren die ze kunnen huren per uur, per dag, per week tot net zolang ze dit willen. Zo beschikken ze op elk moment over een professionele werkomgeving. Met dit betaalbaar en flexibel aanbod richt Regus zich zowel op multinationals als start-ups. Klanten hebben op die manier de flexibiliteit om hun kantoorruimte te doen groeien of doen inkrimpen in functie van hun bedrijfsactiviteiten. Door enkel te betalen voor de kantoorruimte die ze echt nodig hebben, kunnen ze tot 60% op hun vastgoedkosten besparen. Zeker in crisistijden vinden meer ondernemingen de weg naar flexibele werkplekken.

"Telewerken wint aan populariteit in België. Om op de stijgende vraag van onze klanten in te spelen is Regus op zoek naar andere locaties in Leuven, Hasselt, Mechelen, Luik en Namen om nieuwe centers te openen.” aldus William Willems.

 

[1] Forbes, 'The world's most traffic-congested cities', 25 april 2013.