Leuven,
23
juni
2015
|
09:00
Europe/Amsterdam

Regus en NMBS openen flexibele werkplek in het station van Leuven

Samenvatting

Leuven, 23 juni 2015 – Vandaag werd door Regus en NMBS een Regus Express Center geopend in het station van Leuven. Deze opening volgt na de overeenkomst tussen de twee partijen om comfortabele en volwaardige werk- en ontmoetingsplekken in te richten op 8 locaties op het Belgische spoorwegnetwerk.

William Willems, Algemeen Directeur van Regus België
Met de Regus Express centers richten we ons op drukke locaties in luchthavens, tank- en treinstations. Net zoals in Luik, Brussel-Luxemburg, Brugge en verschillende locaties in Frankrijk en Nederland zullen treinreizigers voortaan ook in Leuven hun tijd productiever kunnen invullen.
William Willems, Algemeen Directeur van Regus België

Eerder gingen al de deuren open van een Regus Express center in de stations van Brugge, Luik-Guillemins en Brussel-Luxemburg. Binnen dit en enkele maanden volgen nog meer centers in de stations van Antwerpen-Centraal, Sint-Niklaas, Brussel-Zuid en Brussel-Centraal. Zo zullen er in totaal acht Regus Express centers zijn naast de 16 bestaande Regus business centers in België.

Het center in het station van Leuven is het grootste Regus Express center binnen het netwerk. Het omvat op vier verdiepingen een business lounge met leestafel, lounge zetels, thinkpods en 5 vergaderzalen. Daarnaast heeft het center ook een knusse bibliotheekruimte voor 3 personen, 6 privé-kantoren en een co-workingruimte voor 28 personen ter beschikking.Men kan de locatie gebruiken om op enkele meters van het perron klanten te ontmoeten of om er de administratie bij te werken. Verder worden de centers uitgerust met high-speed wifi en ondersteunende diensten voor bijvoorbeeld assistentie bij het uitprinten van documenten tot het boeken van een taxi of restaurant. De centers zijn toegankelijk vanaf 6 euro per uur en in deze prijs is ook de koffie, thee of water inbegrepen.

Treinstations ondergingen de voorbije jaren grote veranderingen: ze bieden een brede waaier van (commerciële) diensten en ze profileren zich bovendien als knooppunten voor diverse mobiliteits-alternatieven door het aanbieden van bijkomende diensten zoals auto- en fietsdelen, parkings, enz.

Met Regus Express begeeft de wereldmarktleider zich buiten de klassieke paden van de business centers. William Willems, Algemeen Directeur voor Regus België: “Met deze business unit richten we ons op drukke locaties in luchthavens, tank- en treinstations. Net zoals in Luik, Brussel-Luxemburg, Brugge en verschillende locaties in Frankrijk en Nederland zullen treinreizigers voortaan ook in Leuven hun tijd productiever kunnen invullen."