Brussel,
25
september
2015
|
15:19
Europe/Amsterdam

Regus Express centers feestelijk geopend!

Flexibele werkplekken in de treinstations lopen als een trein

Samenvatting

De afgelopen maanden werden al in 6 Belgische treinstations flexibele werkplekken ingericht. Eén daarvan – de locatie in het Zuidstation – vormde gisterenavond het decor voor de feestelijke openingsreceptie van deze Regus Express Centers. Onder meer Jacqueline Galant, minister van Mobiliteit, en Vincent Bourlard, algemeen directeur ‘Stations’ van NMBS, hadden de eer om het rode lint door te knippen. 

Eind vorig jaar maakten Regus en NMBS bekend dat ze comfortabele en volwaardige werk- en ontmoetingsplekken zouden inrichten op 8 locaties op het Belgische spoorwegnetwerk. De treinstations van Luik-Guillemins, Leuven, Brugge, Sint-Niklaas, Brussel-Luxemburg en Brussel-Zuid kregen zo de afgelopen maanden al flexwerkplekken die dagelijks al een groot aantal bezoekers over de vloer krijgen! Over een week is het nog de beurt aan Brussel-Centraal en Antwerpen-Centraal volgt kort daarna.

Deze locaties kunnen gebruikt worden om op enkele meters van het perron klanten te ontmoeten of om er de administratie bij te werken. Dit kan al vanaf 6 euro voor het eerste uur of 12 euro per dag en in deze prijs is ook de koffie, thee of water inbegrepen.

Boilerplate

Over Regus

Regus is ’s werelds grootste aanbieder van flexibele werkplekken, met 2.800 business centers in 106 landen en 977 steden. In België telt Regus vandaag 26 centers, waarvan 7 Regus Express centers in de treinstations. Voor een overzicht, klik hier.

Zo’n 2,3 miljoen leden maken gebruik van de Regus diensten, waaronder zowel enkele van de meest succesvolle ondernemers, zelfstandigen, start-ups als grote multinationals. Met ons breed scala aan werkplekoplossingen in verschillende prijsklassen – waaronder het groeiend aantal mobiele, virtuele kantoren en vervangende werkplekken maken we het voor iedereen en voor elke onderneming mogelijk om te werken waar, wanneer en hoe ze dit willen.

Regus werd in 1989 opgericht in Brussel en heeft zijn hoofdzetel in Luxemburg. De onderneming staat genoteerd op de beurs van Londen. Voor meer informatie: www.regus.be