Groot-Bijgaarden,
10
februari
2016
|
09:46
Europe/Amsterdam

Regus opent een business center in Groot-Bijgaarden

Nieuw kantoorconcept met mogelijkheid om opslagruimte te huren

Samenvatting

Onlangs opende Regus, wereldwijd de grootste aanbieder van flexwerkplekken, zijn eerste business center in Groot-Bijgaarden. Het nieuwe center is gevestigd aan de Pastoor Cooremansstraat en telt 142 werkplekken. Nieuw is dat Regus er ook opslagruimte verhuurt.

William Willems, Algemeen Directeur van Regus België
“Uit de filebarometer van Touring Mobilis blijkt dat het aantal structurele files in België vorig jaar alle records brak. De Brusselse ring spande daarbij de kroon. Zeker met de groei van de economie en het extra verkeer dat dit met zich meebrengt, zal deze situatie niet meteen verbeteren… De files zorgen niet alleen voor veel tijdverlies maar ook voor de nodige frustratie waardoor onze productiviteit daalt.” 
William Willems, Algemeen Directeur van Regus België

De komst van het Regus Groot-Bijgaarden business center is goed nieuws voor alle bedrijven die buiten de stadsdrukte – maar toch vlakbij Brussel – over betaalbare en professionele flexibele werkplekken of vergaderzalen willen beschikken. Maar dit is eveneens een opsteker voor de duizenden pendelaars die dagelijks veel tijd doorbrengen op de Brusselse ring. Velen van hen kunnen zich namelijk een pak fileleed besparen door vanuit het ‘Regus Groot-Bijgaarden business center’ aan de slag te gaan. Deze flexwerkplek ligt vlakbij de R0 en de oprit van de E40 (richting Gent) en beschikt over 50 parkeerplaatsen. Bovendien ligt het center op wandelafstand van het station.

Het volledig gemeubileerde Regus center bevindt zich op wandelafstand van verschillende cafés, restaurants en winkels. Het omvat 32 kantoren, 2 vergaderzalen, een co-working ruimte en een business lounge met leestafel en lounge zetels. Verder is het center uitgerust met alle ondersteunende diensten die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van bedrijven en hun werknemers, zoals meertalige administratieve ondersteuning en WiFi.

In de business lounge kan je elke werkdag tussen 8u30 en 17u30 gewoon binnenlopen om er te werken. Voor de huur van een kantoor of vergaderzaal is het veiliger om een plaats te reserveren via myregus.com of de smartphone-applicatie van Regus. Los gebruik kan al voor 6 euro voor het eerste uur per uur en 12 euro voor een hele dag of vanaf 29 euro per maand via een abonnementsformule. In deze prijs is ook de koffie, thee of water inbegrepen.

Nieuw: Regus gaat opslagruimte verhuren

Met de opening van dit center wil Regus een antwoord bieden op de steeds toenemende vraag van de Belgische markt naar flexibele werkplekoplossingen. Vorig jaar verdubbelde het Regus netwerk tot 24 business centers in ons land.

Toch verschilt dit center van alle andere want in Groot-Bijgaarden zal Regus ook opslagruimte gaan aanbieden.“We kregen steeds meer de vraag van klanten of het ook mogelijk was om een werkplek met opslagruimte te huren. In het bedrijfsgebouw van het nieuwe center beschikken we daarom over 9 units, goed voor alles samen zo’n 850 m2 die flexibel gehuurd kunnen worden. Het is ook mogelijk om er enkel opslagruimte te huren.”