Brussel,
08
januari
2015
|
12:47
Europe/Amsterdam

Regus opent een business center in Waterloo

Flexibele werkplekken veroveren België

William Willems, Algemeen Directeur van Regus België
“Brussel spant wereldwijd de kroon als het op file aankomt. Pendelaars kunnen zich veel fileleed besparen door deels of volledig vanuit ons nieuwe center te werken. Ze kunnen er terecht in de business lounge of in één van de privékantoren die ze kunnen huren per uur, dag, week tot net zolang ze dit willen. Zo beschikken ze over een professionele werkomgeving, ook wanneer ze onderweg zijn.”
William Willems, Algemeen Directeur van Regus België

Regus, ’s werelds grootste aanbieder van flexibele werkplekoplossingen, heeft op 5 januari zijn 13de Belgische business center in Waterloo. Het nieuwe center bevindt zich op de 3de verdieping van het M gebouw in het Waterloo Office Park en telt 39 werkplekken.

William Willems, Algemeen Directeur van Regus BeLux: “Met dit nieuwe center wil Regus een antwoord bieden op de steeds groeiende vraag van de markt naar flexibele werkplekoplossingen in de streek rond Waterloo. Regus stelt bedrijven in staat om meer kostenefficiënt en productief te werken. Zo kunnen ze hun (vastgoed)kosten drukken en de werk-privé balans van hun personeel verbeteren."

Het nieuwe Regus center beschikt over 15 kantoren - goed voor 39 werkplekken en een vergaderzaal. De volledig gemeubileerde kantoren zijn uitgerust met alle ondersteunende diensten die perpect aansluiten bij de specifieke behoeften van iedere onderneming (meertalige administratieve ondersteuning, een business lounge, high speed WiFi,...).

Een oplossing voor de files
Naast de vele expats die in de buurt wonen, richt het Regus Waterloo Office Park zich onder andere op de vele (inter)nationale bedrijven en start-ups die de files naar Brussel willen vermijden.

“Brussel spant wereldwijd de kroon als het op file aankomt. Pendelaars kunnen zich veel fileleed besparen door deels of volledig vanuit ons nieuwe center te werken. Ze kunnen er terecht in de business lounge of in één van de privékantoren die ze kunnen huren per uur, dag, week tot net zolang ze dit willen. Zo beschikken ze over een professionele werkomgeving, ook wanneer ze onderweg zijn”, aldus William Willems.

Eén van de ondernemingen die niet meer overtuigd hoeft te worden van de voordelen van flexibel werken is AG Real Estate, de meest veelzijdige vastgoedgroep in België. Door een overeenkomst met Regus kunnen klanten van AG Real Estate voortaan gratis gebruik maken van de Regus business lounges van het Waterloo Office Park center. “Daarnaast biedt deze deal nog tal van andere voordelen. AG Real Estate heeft verschillende grote projecten lopen die inspelen op de belangrijkste wensen van zijn klanten. Wij dragen het welzijn van onze klanten in ons vaandel, vandaar willen we hen verschillende diensten aanbieden waardoor zij hun werk-privébalans kunnen verbeteren,” aldus Amaury de Crombrugghe, Head of Office & Warehouse.

Werken onderweg nog nooit zo makkelijk
Met het Waterloo Office Park center komt de teller op 13 Belgische centers te staan. Het Regus netwerk in België telt daarnaast nog 6 centers in Brussel, 2 in Antwerpen en telkens een center in Braine-L’Alleud, Gent, Zaventem en Diegem.

Onlangs ging Regus nog met de NMBS een overeenkomst aan die voorziet in volwaardige werk- en ontmoetingsplekken in 8 Belgische treinstations. Reizigers kunnen de locaties gebruiken om op enkele meters van het perron hun klanten te ontmoeten, hun administratie bij te werken of gewoon aan het werk te gaan.

Begin 2015 wordt het eerste van deze Regus Express centers geopend in het station Luik-Guillemins en later dat jaar zijn er openingen gepland in de stations van Antwerpen-Centraal, Brugge, Leuven, Sint-Niklaas, Brussel-Centraal, Brussel-Zuid en Brussel-Luxemburg.