Antwerpen,
11
mei
2015
|
10:00
Europe/Amsterdam

Regus opent een derde business center in Antwerpen

Vraag naar flexibele werkplekken neemt toe in de Sinjorenstad

Samenvatting

Regus, ’s werelds grootste aanbieder van flexibele werkplekken, heeft op 1 april een derde business center in Antwerpen geopend: het Regus Antwerp City Center. Dit 15de Belgische Regus center bevindt zich in een modern gebouw in de Quellinstraat, op enkele minuten wandelen van Antwerpen-Centraal, en brengt nog meer flexibele werkplekken naar de Sinjorenstad.

Het nieuwe center beschikt over 31 volledig gemeubileerde kantoren – goed voor 135 werkplekken en 2 vergaderzalen. Deze zijn uitgerust met alle ondersteunende diensten die perfect aansluiten bij de specifieke behoefte van iedere onderneming (meertalige administratieve ondersteuning, een business lounge, high speed WiFi,...

William Willems, Regional General Manager van Regus België: “Iedereen kan in het center terecht in één van de privékantoren, coworkingplekken, dagkantoren of in de vergaderzalen die ze kunnen huren per uur, per dag, per week tot net zolang ze dit willen. Bedrijven zijn zo in staat om meer kostenefficiënt en productief te werken en ze kunnen op die manier ook de werk-privé balans van hun werknemers verbeteren."

Dit aanbod richt zich zowel op multinationals als start-ups. Bedrijven hebben zo de flexibiliteit om hun kantoorruimte te doen groeien of doen inkrimpen in functie van hun bedrijfsactiviteiten. Door enkel te betalen voor de kantoorruimte die ze echt nodig hebben, kunnen ze tot maar liefst 60% besparen op hun vastgoedkosten.

Groeiende vraag naar flexplekken

Met deze opening biedt Regus een antwoord op de groeiende vraag naar zijn producten en diensten in Antwerpen. Door de ligging van het center - op drie minuten wandelafstand van het Centraal-Station en van het stadspark - is het niet alleen vlot bereikbaar voor het groeiende aantal flexwerkers, maar het biedt bedrijven eveneens een alternatief voor het vlakbijgelegen Antwerp Central Station Center. Het gebouw van dit laatstgenoemde center - de Antwerp Tower – ondergaat namelijk binnenkort een grondige face-lift.

Daarnaast telt de marktleider, met het Antwerp Berchem Station center, nog een derde center in de Sinjorenstad.

Flexibel werken in het mooiste station ter wereld

Over een aantal maanden zal alweer een nieuw Regus center openen in Antwerpen. Niet zomaar een center maar een Regus Express center in Antwerpen-Centraal! Eind vorig jaar ging de onderneming namelijk een overeenkomst aan met de NMBS die voorziet in volwaardige werk- en ontmoetingsplekken in 8 Belgische treinstations.“Reizigers kunnen deze locatie in het mooiste station ter wereld gebruiken om op enkele meters van het perron hun klanten te ontmoeten, hun administratie bij te werken of gewoon aan het werk te gaan,” besluit William Willems.