Frankfurt,
14
februari
2014
|
21:31
Europe/Amsterdam

Persbericht: Regus maakt zakendoen in Frankfurt gemakkelijker

"Door de uitstekende bereikbaarheid en eersteklas vergaderruimten voor internationale zakenmensen is The Squaire een uitstekende aanvulling op het Regus netwerk. De ruimte biedt vele mogelijkheden voor klanten die op zoek zijn naar een handige en productieve locatie in de zakelijke hoofdstad van Duitsland."
Michael Barth, Country Manager van Regus in Duitsland
"We zoeken voortdurend naar flexibele werkplekken op nieuwe locaties, zodat het voor onze 1,5 miljoen klanten eenvoudiger wordt om zaken te doen, zowel om de hoek als aan de andere kant van de wereld. Regus heeft inmiddels 88 centers in Duitsland en is van plan zijn Europese netwerk in 2014 aanzienlijk uit te breiden."
Michael Barth, Country Manager van Regus in Duitsland

Flexibele vergaderruimte op luchthaven trekt wereldwijde zakenreizigers aan

Samenvatting

Regus, 's werelds grootste aanbieder van flexibele werkplekken, heeft zijn netwerk uitgebreid met een van de belangrijkste business centers van Duitsland, The Squaire. Het cener dat perfect bereikbaar is met het openbaar vervoer van Frankfurt.

Deze iconische locatie ligt vlak bij de internationale luchthaven van Frankfurt, direct boven het ICE-treinstation en op enkele minuten van belangrijke snelwegen. Hier kunnen internationale reizigers bijeenkomen in een professionele, futuristische, veelzijdige omgeving.

De vergaderzalen zijn voorzien van eersteklas meubilair en de nieuwste presentatiemiddelen; de ideale omgeving dus voor internationale bijeenkomsten. Via een online boekingssysteem kan eenvoudig de beschikbaarheid van vergaderruimten worden gecontroleerd en kunnen ruimten worden geboekt voor een uur tot een hele dag.