Cafés,
27
juni
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Regus voortaan actief in 100 landen.

De Nepalese overheid stimuleert buitenlandse investeringen via maatregelen zoals handelsovereenkomsten en investeringsbeschermingsverdragen. Dat maakt van Nepal een interessante partner voor bedrijven uit allerlei sectoren. Dankzij de lage loonkosten en hoge productiecapaciteit is het bovendien een aantrekkelijke bedrijfsomgeving waardoor het steeds meer investeringen aantrekt uit landen zoals China. De opening van het Regus center in Kathmandu, het industriële en commerciële hart van Nepal, biedt bedrijven alvast een flexibele en praktische springplank om deze markt aan te boren.

Nepal onderhoudt goede economische banden met buurlanden China en India, alsook met de VS en de EU. Het bbp steeg over het afgelopen decennium jaarlijks met ongeveer 4% .[1] Het land biedt veel kansen aan bedrijven uit allerlei sectoren waarbij de grootste kapitaalinvesteringen gaan naar productie, energie, toerisme, bouw, landbouw en mijnbouw.

Mark Dixon, CEO van Regus, licht toe: "De uitbreiding van het netwerk naar 100 landen is een belangrijke mijlpaal voor Regus, dat in 1989 in Brussel werd opgericht. Binnen elke markt waarin we actief zijn, creëren we nieuwe opportuniteiten voor lokale en internationale bedrijven waardoor ze gemakkelijker en betaalbaarder hun groei- en exportambities kunnen waarmaken.

Nepal is een interessante en jonge economie die tal van kansen biedt voor bedrijven, of ze nu actief zijn in de mijnbouw, energie-, toeristische of in een andere sector."

Over het center

Regus opende de deuren van zijn eerste Nepalese business center in Trade Tower Nepal, een stijlvol handelsgebouw in het hart van Kathmandu temidden (inter)nationale bedrijven, banken en overheidsinstellingen. Het center is gemakkelijk bereikbaar vanuit elk deel van de stad.

Het Regus center biedt bedrijfsklare kantoren, vergaderruimten en een 'walk-in' business lounge aan, met flexibele huurcontracten van één dag tot één jaar. Bovendien kunnen bedrijven rekenen op een beveiligde, snelle internetverbinding alsook een administratieve ondersteuning in meerdere talen. Dit alles is binnen handbereik met een eenvoudige overeenkomst van slechts één pagina en zonder voorafgaande investeringen.

[1] "Jaarlijks groeipercentage bbp Nepal", Trading Economics, juni 2013.