Sofia,
02
ноември
2015
|
09:54
Europe/Sofia

Българският бизнес с достъп до глобална платформа за услуги

Нашите компании с международни амбиции и мобилни служители могат да ползват интернет и офиси в 2 500 локации

София, 2 ноември 2015 г. – Независимо дали сте малка българска компания или мултинационална глобална корпорация, ако сте клиент на Регус, световният лидер в осигуряването на работни и офис пространства, вече имате достъп до ексклузивни бизнес услуги при преференциални условия единствено за вас.

Световният лидер в осигуряването на работни пространства, който управлява два бизнес центъра в България, представи уникална за България онлайн платформа за B2B услуги и продукти за бизнеса. В B2B Marketplace на Regus може да откриете продукти и услуги от сферите технологии, финанси, бизнес услуги и пътувания на преференциални условия. Сред марките, които предлагат продукти и услуги с отстъпки през Regus Marketplace са Google, Amazon, Microsoft и Apple като българските стартъпи имат възможност да ползват безплатна IT инфраструктура от Microsoft.

„Когато клиентите ни се присъединят към Regus, те не само получават достъп до глобална бизнес мрежа в над 106 страни, но и си осигуряват подкрепата на $3 млрд. корпорация. С Regus Marketplace ние използваме нашия опит и мащаб на международна корпорация за да предоставим на клиентите ни тези уникални предложения, чрез които те да осигурят по–голямо удобство и продуктивност на служителите си и ниски разходи за бизнеса си.“, сподели г-жа Десислава Митева, изпълнителен директор на Regus България.

Новата B2B Marketplace платформа е достъпна безплатно за всички клиенти на Регус през мобилното приложение MyRegus и marketplace.regus.com. Достъпът е денонощен, независимо къде се намира или какво устройство използва клиента. Платформата наподобява магазин за приложения, като предлага незабавен достъп до продукти и услуги, които са в помощ на бизнеса или запазването на баланса между личен и професионален живот.

Г-жа Митева добавя: “Предложенията в Regus Marketplace са подбрани и осигурени с грижа към нуждите и амбициите на бизнеса. Това са продукти и услуги, които целят да помогнат на клиентите ни да работят по-добре и да постигат повече. И тъй като ние ценим техния стремеж към удобство и лекота, тези уникални предложения са достъпни само с един клик където и когато те имат нужда от тях, за да разраснат бизнеса си.“

Осен B2B Marketplace, клиентите на Regus вече имат достъп и до приложението Only@Regus. Новата услуга на Regus дава възможност за достъп до 18 милиона WiFi точки в 106 страни, включително в хотели, ресторанти, конгресни центрове, влакове, летища и самолети. Услугата наречена Global Connect позволява на клиентите на Regus да са свързани постоянно и да останат продуктивни навсякъде по света като в същото време спестяват от роуминг разходи. Only@Regus е лесно достъпен през мобилното приложение MyRegus и интернет платформата на компанията.

Шаблон

За Regus

 

Regus е глобалната компания за гъвкави офис решения.

 

Чрез своята мрежа от над 2 500 бизнес центъра в 106 страни, Regus предоставя удобни, висококачествени и напълно обслужвани работни пространства където хората могат да работят независимо дали за няколко минути или години. Компании като Google, Toshiba и GlaxoSmithKline избират Regus за да могат да работят гъвкаво и направят бизнеса си по-успешен.

 

Ключът към гъвкавата заетост е удобството и Regus открива бизнес центрове навсякъде където неговите 2.1 милиона членове желаят – в градски центрове, предградия, шопинг центрове, железопътни гари.

 

Основана в Брюксел, Белгия през 1989 г., Regus е базирана в Люксембург и листвана на London Stock Exchange.