Brussel,
10
december
2014
|
13:14
Europe/Amsterdam

Nationale Staking op 15 december: Regus stelt business lounges open voor gestrande pendelaars

William Willems, Algemeen Directeur van Regus België
“Op 15 december zullen er door vakbondsacties geen treinen, trams of bussen rijden in België. Om gestrande pendelaars toch de mogelijkheid te geven om vanuit een comfortabele en goed uitgeruste werkplek aan de slag te gaan, stellen wij gratis onze business lounges en ons WiFi-netwerk voor hen open op vertoon van een geldig vervoerbewijs.”
William Willems, Algemeen Directeur van Regus België

Wie nu maandag het openbaar vervoer op moet, is gezien. Om woon-werkreizigers een hart onder de riem te steken, besloot Regus om op de grote stakingsdag haar business lounges gratis voor hen open te stellen. Op vertoon van een geldig vervoersbewijs kunnen ze in 1 van de 12 Belgische business centers aan de slag in. Dit aanbod geldt op een ‘first come first served’ basis.

William Willems, de Algemeen Directeur voor Regus België: “Op 15 december zullen er door vakbondsacties geen treinen, trams of bussen rijden in België. Om gestrande pendelaars toch de mogelijkheid te geven om vanuit een comfortabele en goed uitgeruste werkplek aan de slag te gaan, stellen wij gratis onze business lounges en ons WiFi-netwerk voor hen open op vertoon van een geldig vervoerbewijs.”

Regus beschikt in België over business centers in Antwerpen, Gent, Diegem, Zaventem, Brussel en Eigenbrakel. Voor een lijst met de Belgische Regus centers: www.regus.be

Dit aanbod is geldig zolang er beschikbare werkplekken zijn. Bovendien wordt enkel gratis toegang tot de business lounges verleend, alle bijkomende diensten worden aangerekend (vraag naar de voorwaarden in het Regus center).