Sint-Niklaas,
29
juni
2015
|
09:00
Europe/Amsterdam

Regus en NMBS openen flexibele werkplek in het station van Sint-Niklaas

Samenvatting

Sint-Niklaas, 29 juni 2015 – Vandaag werd door Regus en NMBS een Regus Express Center geopend in het station van Sint-Niklaas. Deze opening volgt na de overeenkomst tussen de twee partijen om comfortabele en volwaardige werk- en ontmoetingsplekken in te richten op 8 locaties op het Belgische spoorwegnetwerk.

William Willems, Algemeen Directeur van Regus België
“Met de Regus Express centers richten we ons op drukke locaties in luchthavens, tank- en treinstations. Net zoals in Luik, Brussel-Luxemburg, Leuven, Brugge en op verschillende locaties in Frankrijk en Nederland zullen treinreizigers voortaan ook in Sint-Niklaas hun tijd productiever kunnen invullen."
William Willems, Algemeen Directeur van Regus België

Eerder gingen al de deuren open van Regus Express center in de stations van Luik-Guillemins, Brussel-Luxemburg, Leuven en Brugge. Binnen dit en enkele maanden volgen nog centers in de stations van Antwerpen-Centraal, Brussel-Zuid en Brussel-Centraal. Zo zullen er in totaal acht Regus Express centers zijn naast de 16 bestaande Regus business centers in België.

Het Express center in het station van Sint-Niklaas beschikt over een business lounge met leestafel en lounge zetels, 2 privé-kantoren en 2 vergaderzalen. De locatie kan gebruikt worden om op enkele meters van het perron klanten te ontmoeten of om er de administratie bij te werken. Verder wordt de vestiging uitgerust met high-speed wifi en ondersteunende diensten zoals bijvoorbeeld assistentie bij het printen van documenten tot het boeken van een taxi of restaurant. De centers zijn toegankelijk vanaf 6 euro voor het eerste uur of 12 euro per dag, en in deze prijs is ook de koffie, thee of water inbegrepen. Het Regus Express center in Sint-Niklaas is elke weekdag geopend van 8u30 tot 12u en van 13 tot 17u.

Treinstations ondergingen de voorbije jaren grote veranderingen: ze bieden een brede waaier van (commerciële) diensten en ze profileren zich bovendien als knooppunten voor diverse mobiliteitsalternatieven door het aanbieden van bijkomende diensten zoals auto- en fietsdelen, parkings, enz.

Met Regus Express begeeft de wereldmarktleider zich buiten de klassieke paden van de business centers. William Willems, Algemeen Directeur voor Regus België: “Met deze business unit richten we ons op drukke locaties in luchthavens, tank- en treinstations. Net zoals in Luik, Brussel-Luxemburg, Leuven, Brugge en op verschillende locaties in Frankrijk en Nederland zullen treinreizigers voortaan ook in Sint-Niklaas hun tijd productiever kunnen invullen."