Brugge,
22
juni
2015
|
17:37
Europe/Amsterdam

Regus en NMBS openen flexibele werkplek in treinstation Brugge

Samenvatting

Brugge, 22 juni 2015 – Vandaag openden Regus en NMBS een flexibele werkplek in het station van Brugge. Deze opening volgt na de overeenkomst tussen de twee partijen om comfortabele en volwaardige werk- en ontmoetingsplekken in te richten op 8 locaties op het Belgische spoorwegnetwerk.

William Willems, Algemeen Directeur van Regus België
Met de Regus Express centers richten we ons op drukke locaties in luchthavens, tank- en treinstations. Net zoals in de treinstations van Luik-Guillemins en Brussel-Luxemburg,  en op verschillende locaties in Frankrijk en Nederland zullen treinreizigers voortaan ook in Brugge hun tijd productiever kunnen invullen.
William Willems, Algemeen Directeur van Regus België

Eerder gingen al de deuren open van een Regus Express center in de stations van Luik-Guillemins en Brussel-Luxemburg. Binnen dit en enkele maanden volgen nog meer centers in de stations van Brussel-Zuid, Leuven, Antwerpen-Centraal, Sint-Niklaas en Brussel-Centraal. Zo zullen er in totaal acht Regus Express-centers zijn naast de 16 bestaande Regus business centers in België.

Het Regus Express center in het station van Brugge beschikt over een business lounge met leestafel, lounge zetels, thinkpods en 3 vergaderzalen. Men kan de locatie gebruiken om op enkele meters van het perron klanten te ontmoeten of om er administratie bij te werken. Verder worden de centers uitgerust met high-speed wifi en ondersteunende diensten voor bijvoorbeeld assistentie bij het uitprinten van documenten tot het boeken van een taxi of restaurant. De centers zijn toegankelijk vanaf 6 euro per uur.

Treinstations ondergingen de voorbije jaren grote veranderingen: ze bieden een brede waaier van (commerciële) diensten en ze profileren zich bovendien als knooppunten voor diverse mobiliteitsalternatieven door het aanbieden van bijkomende diensten zoals auto- en fietsdelen, parkings, enz.

Met Regus Express begeeft de wereldmarktleider zich buiten de klassieke paden van de business centers. William Willems, Algemeen Directeur voor Regus België: “Met deze business unit richten we ons op drukke locaties in luchthavens, tank- en treinstations. Net zoals in de treinstations van Luik-Guillemins en Brussel-Luxemburg, en op verschillende locaties in Frankrijk en Nederland zullen treinreizigers voortaan ook in Brugge hun tijd productiever kunnen invullen."