Brussel,
05
januari
2016
|
10:00
Europe/Amsterdam

Treinstaking op 6 en 7 januari: Regus Express stelt business lounges open voor gestrande pendelaars

Samenvatting

Brussel, 5 januari 2016 – Woensdag 6 en donderdag 7 januari is er een staking bij het spoor. Voorlopig doen enkel de Franstalige spoorbonden mee, maar de staking zal wel voelbaar zijn in Vlaanderen. Om gestrande treinreizigers een hart onder de riem te steken, stelt flexwerk-aanbieder Regus tijdens de staking gratis zijn business lounges in de treinstations voor hen open. Op vertoon van een geldig (NMBS) vervoerbewijs kunnen ze aan de slag gaan in 1 van deze 7 Regus Express centers. 

De geplande staking van de Franstalige vakbonden komt er dus en zal normaal gezien vanavond om 22u starten. Ook voor wie in Vlaanderen de trein op moet, zal deze staking waarschijnlijk gevolgen hebben.William Willems, Algemeen Directeur voor Regus België: “Door de staking zullen heel wat pendelaars problemen hebben om op het werk te geraken. Om hen toch de mogelijkheid te geven om vanuit een comfortabele en goed uitgeruste werkplek aan de slag te gaan, stellen wij gratis onze business lounges in de treinstations voor hen open op vertoon van een geldig vervoerbewijs.”

Regus verstrekt in al zijn business lounges bovendien gratis wifi, thee en koffie.

In België beschikt Regus over Express centers in de treinstations van Brussel (Zuid, Centraal en Luxemburg), Sint-Niklaas, Leuven en Brugge en Luik. Voor een lijst met de Regus Express centers: http://www.nl.regus.be/express/

Dit aanbod is geldig zolang er beschikbare werkplekken zijn. Bovendien wordt enkel gratis toegang tot de business lounges verleend, alle bijkomende diensten worden aangerekend (vraag naar de voorwaarden in het Regus center).

Boilerplate

Over Regus

Regus is ’s werelds grootste aanbieder van flexibele werkplekken, met 2.800 business centers in 106 landen en 977 steden. In België telt Regus vandaag 26 centers, waarvan 7 Regus Express centers in de treinstations. Voor een overzicht, klik hier.

Zo’n 2,3 miljoen leden maken gebruik van de Regus diensten, waaronder zowel enkele van de meest succesvolle ondernemers, zelfstandigen, start-ups als grote multinationals. Met ons breed scala aan werkplekoplossingen in verschillende prijsklassen – waaronder het groeiend aantal mobiele, virtuele kantoren en vervangende werkplekken maken we het voor iedereen en voor elke onderneming mogelijk om te werken waar, wanneer en hoe ze dit willen.

Regus werd in 1989 opgericht in Brussel en heeft zijn hoofdzetel in Luxemburg. De onderneming staat genoteerd op de beurs van Londen. Voor meer informatie: www.regus.be